Måned 2: Juli: Tipperesulater

Vel, ny måned, og nytt prosjekt. Dette prosjektet er fremdeles i BETA, men det er jo en viss struktur på plass. Logo og generelt oppsett er klart, så nå er det bare å få på plass resten. Det ble egentlig ganske stilig, selv om det designmessig helt klart er en del å gå på 🙂

Først: Hva er dette?

La oss begynne med hvorfor jeg ønsker å lage en side med tippresultater. Absolutt alle sider jeg har sett, er rett ut ganske dårlig når det kommer til brukervennlighet. Jeg ønsker å produsere noe som både fanges opp av søkemotorer, og deretter selvsagt også er brukervennlig. Det skal være enkelt. Norsk Tipping sin side er definitivt ikke brukervennlig.

Siden er rett og slett en side med oppdaterte resultater og trekninger, automatisk oppdatert. Er trekningen eller kampen gjennomført, så er min side oppdatert. Nifty, eh?

Hvorfor tror jeg det er et marked for denne siden?

Av en enkelt grunn: Jeg lagde en lignende sak, dog med en del mer reklame, mindre brukervennlig sak til en av nettsidene mine, Siste Lotto-trekning. Det viser seg at ikke den, men siden med Extra-trekningen, faktisk rangerer helt ok på en del relaterte søkeord, og det uten at jeg egentlig har gjort så mye med den. Derfor tenker jeg at hvis jeg lager noe som ser bedre ut, er mer brukervennlig – og kanskje jobber litt ekstra med SEO på siden – så vil det ha en effekt. Ved å tenke på tidsbruken, er det definitivt verdt det:

  • Oppsett av WordPress, små tilpasninger: 1 time
  • Logo (okei, her knotet jeg litt, for det er ikke alltid like lett for en WordPress-utvikler å hanskes med logodesign i Photoshop: 2 timer.
  • Synking av feeds og tilpasning av innhold: 5 timer.

Logoen spiller litt på fargene til både Norsk Tipping, men også til Google – ettersom det for meg har en viss betydning begge deler. Igjen; en designer vil jo sikkert kverke meg, men det får gå. Her er resultatet:

Tipperesultater logo

Tipperesultater logo

 

Bring it on, gimme link!

Jada, jada. Her er den: Siste tipperesulater – alltid oppdatert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *