Nytt, lite prosjekt

Eller – det er kanskje ikke så lite.

Noe av utfordringen ved å være «kreativ» – eller litt for kreativ, er at det hele tiden koker små ideer i topplokket, som jeg gjerne skulle fått gjort noe med. Så i stedet for å gruble og tenke på alle disse, har jeg bestemt meg for gjøre et lite prosjekt:

1 nytt nettsted hver måned

Kan det gå? Vel, hva har jeg å tape. Jeg har fulltidsjobb og vel så det, samt to selskaper å passe på i tilegg – så jeg har ikke tenkt å jobbe meg i hjel. Derfor satser jeg på å lage ett mindre nettsted hver måned, i et år frem. Det betyr jo altså til slutt 12 nettsteder på et år. Det skal gå.

Jeg har tjvustartet litt, ettersom jeg først ville se hvordan det var å gjøre dette igjen, det er en stund siden jeg har vært aktiv. Så i juni startet jeg opp, og lagde GoSonar. Alt fra logo, innhold, og ikke minst teknologien som ligger bak. Det er en ganske kul tjeneste, som virkelig er å anbefale for absolutt alle som har nettsider. Teknologien har jeg hatt i bruk i flere år, men aldri fått tid til å kommersialisere det. Så her er det: Overvåkning av nettsider.

gosonarlogo

Logoen til GoSonar – automatisk overvåkning av nettsider.

Så, hva med fremover da?

Jeg har ideer å jobbe med til de neste månedene, men det vil jo alltid skje endringer i et kreativt hode – så jeg holder muligheten åpen for at det blir større endringer enn det jeg egentlig så for meg.

Neste side for juli, kommer om kort tid 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *